Сграда 3 Партер

Сграда 3 Партер
Апартамент 301 Апартамент 302 Апартамент 303

Апартамент 301

Етаж: Партер

Тип: Тристаен

Чиста Квардратура: 67.79 кв.м.

Общи Части: 7.89 кв.м.

Двор и тераса: 107.30 кв.м.

Обща Квадратура: 182.98 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 888 888 610

Апартамент 302

Етаж: Партер

Тип: Тристаен

Чиста Квардратура: 85.40 кв.м.

Общи Части: 9.75 кв.м.

Двор и тераса: 38.08 кв.м.

Обща Квадратура: 133.23 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 888 888 610

Апартамент 303

Етаж: Партер

Тип: Тристаен

Чиста Квардратура: 74.24 кв.м.

Общи Части: 8.14 кв.м.

Двор и тераса: 79.25 кв.м.

Обща Квадратура: 161.63 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 888 888 610